Badkamermeubel matzwart

Op zoek naar inspiratie voor een badkamermeubel, of wil je deze zelf samenstellen? Dat kan! Bij StudioPostma kies je zelf voor het materiaal, de kleur, lades of deurtjes en natuurlijk de maat.

De mogelijkheden om je badkamer in te delen zijn vaak oneindig. Toch zit je bij een badkamermeubel vaak vast aan bepaalde maten en is het handig om je badkamermeubel opmaat te laten maken.

De nieuwste trend op het gebied van badkamermeubels is het gebruik van de kleur mat zwart. Mat zwart geeft je badkamer een strak en stoere uitstralling. Ook is vuil op zwart minder goed zichtbaar dan op wit. Bij dit badkamermeubel is gekozen voor mooie grote lades, waardoor er veel opbergruimte ontstaat.

Lades
De lades van dit badkamermeubel zijn greeploos. Dit geeft je meubel een mooie rustige uitstraling. De lades zijn te openen door op de fronten te duwen en zijn voorzien van het tip-on Blumotion system van Blum.

De lades sluiten met een zuiver mechanische bewegingsloop, zacht en geruisloos. Ook is er gebruik gemaakt van een ruimtebesparend sifon. Dat scheelt enorm in de hoeveelheid opbergruimte.

Materiaal
Dit badkamermeubel is gemaakt van duurzaam materiaal, heeft een extreem mat uiterlijk, lage lichtreflectie, maar voelt toch plezierig zacht aan. Dankzij de toegepaste nanotechniek blijven er geen vingerafdrukken achter op de lades.

Deze en andere badkamermeubels zijn in vele kleuren en op maat leverbaar. Voor meer informatie mail ons op info@studiopostma.nl