Kast op maat

Kast op maat

Ben je op zoek naar een uniek meubelstuk voor in je huis of bedrijfspand? Laat een kast op maat maken!

Bij het uitzoeken van een meubel of kast is de standaard afmeting vaak net te groot of te klein, heeft het meubel net niet de goede kleur of is het niet gemaakt van het juiste materiaal.
Ieder huis, interieur en persoonlijke voorkeur is anders, dus dit geld ook voor een kast. De vorm van een kast wordt vaak bepaald door het gebruik. Wil je veel opbergen en rust en ruimte hebben? Kies dan voor een gesloten kast met legplanken. Heb je veel kleine spullen, dan zijn extra lades achter de deuren erg handig. Meestal wordt er gekozen voor een witte kast of meubels met een neutrale of natuurlijke kleur. Niet alleen om de kamer een mooie uitstraling te geven, maar wit benadrukt juist de mooie accessoires in een andere kleur!
En met een kast in een neutrale kleur houdt je de basis rustig. Deze grote kast op maat zorgt naast heel veel opbergruimte in ieder geval ook voor een unieke eyecatcher in de nieuwe woning van onze klanten!

Elke opdracht is een nieuwe uitdaging! Wil je meer weten over deze kast of heb je een ander idee voor een meubel op maat? Laat het ons weten info@studiopostma.nl .
Wanneer je het formaat, kleur, materiaal en vorm hebt bepaald of zelfs al een tekening hebt gemaakt dan kunnen wij aan de hand van een 3D tekening een goed beeld geven van het uiteindelijke resultaat en ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.