Logo Studio Postma

Dat een goed logo heel belangrijk is dat begrijp ik heel goed. Ik hoef alleen maar logo in te geven als zoekwoord op internet en de meest mooie zinnen komen naar voren. Investeer in een uniek logo en maak deze niet zelf! Bij het starten van een eigen bedrijf heb je zoveel om in te investeren en ik wil wel graag zelf mijn logo Studio Postma ontwerpen!

Hoe ik ben begonnen? Met het bepalen van de kleur, dat was in ieder geval niet zo moeilijk. Zwart en wit moest het worden. Waarbij zwart staat voor geloofwaardig en sterk. Niet meer dan drie kleuren gebruiken en de juiste kleurkeuze is cruciaal volgens datzelfde internet.

Verwerk je naam in het logo, ook daar kwam ik prima uit, Studio Postma is het geworden. Wees uniek zeggen de deskundigen op internet, ja dat wil toch iedereen, uniek zijn! Houdt het simpel, ook gelukt. Mooie producten ontwerpen en maken voor in en om huis, dat is waar mijn passie ligt. Daar was het huisje! Dit is het logo geworden. Ik ben er blij mee, wat vindt jij ervan?